DESPRE NOI

SC INOX STYLE SRL este o firma infiintata in aprilie 2004, cu capital integral privat de 550.539 ron. Sediul nostru este la adresa: Str. Crengutei Nr. 101, Domnesti - Ilfov

De la inceputul activitatii si pana in prezent, societatea a avut o evolutie crescatoare datorita extinderii gamei de produse, calitatii produselor si finisajelor ireprosabile. Societatea noastra acorda o mare importanta segmentului de cercetare (detinem 2 certificare de inregistrare a modelelor de balustrade emise de OSIM) si suntem la curent cu toate inovatiile in materie de constructii, amenajari interioare, cat si materiale de constructii.

Avem o stransa colaborare cu catedra de metale a Universitatii de Arhitectura Bucuresti, oferind ocazia tinerilor arhitecti de a urmari intregul proces tehnologic de fabricare a diverselor confectii metalice, cat si indrumarea acestora in diferite teme de proiect. Avem un parteneriat cu Colegiul Tehnic Miron Nicolescu Bucuresti, prin care am echipat un atelier cu o instalatie moderna de sudura in argon, iar elevii acestuia efectueaza practica scolara in sectia noastra de productie. O mare realizare pentru noi este si parteneriatul cu firma olandeza Ee Stairs, cu care avem un acord in privinta dreptului de autor pentru executia scarii de tip 1m2, care este brevetata de acestia si reprezinta o mare inovatie in materie de scari pentru spatii restranse.

Lucrarile executate au menirea de a crea un ambient placut, elegant si comfortabil. Calitatea lucrarilor este garantata de profesionalismul personalului (arhitecti, ingineri si specialisti in prelucrarea si finisarea metalelor), cat si de calitatea materialelor folosite care sunt in mare proportie importate si corespund normelor de calitate U.E.

Nu ne punem amprenta si numele pe produse de un nivel slab calitativ, indiferent de suma care ni se ofera, acest lucru reiesind in mod evident si din termenul de garantie de 20 ani pe care-l oferim produselor execute.

Principiul dupa care ne ghidam este de a nu avea vreo reclamatie in privinta calitatii si de a nu depasi vreun termen executie.

Beneficiarii nostri sunt: institutii de stat, sedii de firme, intreprinderi industriale, baruri, cluburi, restaurante, farmacii, spitale si persoane particulare. Acestia au apreciat calitatea, promptitudinea, mentalitatea, profesionalismul si nu in ultimul rand, preturile rezonabile practicate de noi.DATE DE FACTURARE:
INOX STYLE S.R.L.,
Sediul social : com Domnesti, str.Crengutei, Nr 101, Corp A, jud Ilfov
R.C. J23/3230/2010
C.U.I-RO 16310369,
Cont- RO31BTRL04301202K28685XX,
Banca Transilvania-Ag.Tineretului

Ai gasit
modelul potrivit?
037-400.23.90 | 0745 354 888