NOUTATI
Balustrade personalizate si idei inovatoare


In ultimul timp balustradele au capatat o alta valoare in ochii celor care se ocupa de amenajari interioare, considerandu-se ca o balustrada potrivita cu aspectul interior sau exterior al casei poate da o nota distincta intregii locuinte. Acesta poate fi si motivul pentru care cei implicati in acest domeniu al amenajarilor si designului vor sa tina pasul cu noile tehnologii si sa aduca idei cat mai originale si calitative.
 

Atunci cand alegeti o balustrada trebuie sa va ganditi pe langa aspectul estetic si la rolul acesteia. Balustrada trebuie sa protejeze si sa ofere sprijin celor care urca sau coboara scari. Ea trebuie bine fixata pentru a evita orice posibil accident. Balustradele pot fi folosite pentru terasa, balcon sau pot fi construite in interior pentru vile, case sau alte spatii publice. Indiferent de utilitatea acestora balustradele pot fi niste “accesorii” care sa imbunatateasca ambianta.

Ele pot fi confectionate din mai multe materiale, in functie de necesitati. De exemplu pentru terase sau acoperisuri putem alege balustrade din beton pentru o siguranta si o rezistenta maxima, insa si balustradele din inox sau fier forjat, chiar si lemn pot fi o optiune in acest sens. Balustradele de interior trebuie sa se asorteze cu ambientul casei, astfel ca aici exista o mai mare libertate atat in ceea ce priveste designul, cat si combinatia de materiale.

In cadrul societatii noastre, se realizeaza balustrade de interior si balustrade de exterior in diverse combinatii: inox si sticla, inox simplu, balustrade din otel vopsit, mana curenta din inox. Avantajul lucrarilor noastre consta in calitatea incontestabila a materialelor folosite si in ideile ingenioase pe care le punem in practica.

Va recomandam sa vizitati paginile noastre dedicate balustradelor unde veti gasi atat fotografii ale unor lucrari executate de echipa noastra, cat si detalii privind executia.